за сс солар

       СС СОЛАР ООД е създадено през 2015г. с основна дейност:

    • проектиране;

    • доставка;

    • изграждане;

  • поддръжка;

на автономни и мрежови фотоволтаични системи.

Екипът на фирмата е с повече от 10 години опит в областта на соларните системи. Предлагаме нашия опит и професионализъм на желаещите да инвестират в екологично чиста електроенергия, при проектирането и изграждането на проекти за соларни системи за електричество за захранване на различни консуматори. Соларни системи за ток могат да се използват във вили, къщи, апартаменти, производствени помещения, животновъдна ферма, пчелин, рибарник, ловна хижа, кемпер, каравана, видео камери и алармени охранителни системи и др.. Както и в соларни помпени системи за овощни и зеленчукови градини.

       Предлагаме съдействие на хора, които биха желали да кандидатстват за проекти по европейските програми за финансиране за програмен период 2014- 2020. В това число консултиране за съотвеното желание на клиента, както и проектиране на фотовотлаична система за собствени нужди към проекта.

        Такива системи могат да бъдат за автономно захранване за собствени нужди за консуматори, на места където липсва електрическа мрежа. За местата където има достъп до електрическата мрежа също може да бъде изградено допълнително автономно захранване със соларни модули, а може да бъде добавена и соларна инсталация за ток за собствени нужди, която е директно свързана към ел. инсталацията на клиента и по този начин се намаля сметката за ток.

      За клиентите, които искат чрез европейско финансиране да използват помпи за вадене на вода от сондажи, предлагаме помпи, които се захранват директно от слънцето и по този начин могат да се използват на места където няма ток. Соларните помпи работят през светлата част от деня, но могат да бъдат комбинирани заедно и с допълнително външно захранване – ел. мрежа или генератор на ток. Всички тези системи са за собствени нужди и подлежът на финансиране от европекските фондове.

      Фирмата работи с утвърдени производители от соларната индустрия и предлага пълната гама от компоненти за фотоволтаична система.

             От 2018г. фирмата е сертифициран сервизен партньор за соларни мрежови инвертори Fronius.

Извършваме техническа поддръжка на фотоволтаични системи и паркове.

Можете да се свържете с нас като използвате някой от следните начини.

Можете да ни намерите и във Facebook.

сс солар - автономни и мрежови фотоволтаични системи