Фотоволтаични модули

Фотоволтаични модули

Фотволтаични модули:

това са основния елемент в една соларна система. Това е елемента, който генерира електричество от слънчевата радиация. Соларните модули могат да бъдат: поликристални фотоволтаични модули, монокристални фотоволтаични модули и тънкослойни фотоволтаични модули. Най – разпространените са поликристалните панели. В зависимост от марката модули и конкретните технически параметри, соларните панели могат да бъдат: с положителен толеранс, с отрицателен толеранс и с комбиниран толеранс.

Основно фотоволтаичните панели се делят на две групи:

  • соларни панели за системи с напрежение на акумулатора 12V – това са всички соларни модули с мощност от 1 до 160Wp.
  • соларни модули за системи с напрежение на акумулатора 24V – това са всички соларни панели с мощност от 180 до 550+ Wp.

Всички фотоволтаични панели могат да се използват в мрежови системи, където се свързват директно към мрежовия инвертор.

Фирма СС СОЛАР ООД предлага на своите клиенти богат избор от марки и модели соларни панели. Работим с утвърдени производители на соларни панели, като всички панели са произведени по съвременни технологии (монокристални PERC клетки). Панелите, които предлагаме са т.н. half-cut (т.е. голямата стандартна клетка е срязана на две). Това спомага за намаляне на вътрешните загуби на панела и подобрява работата му при засенчване.

Цената и сроковете на доставка зависят от поръчаното количество.

За повече информация и запитвания: свържете се с нас.

монокристален соларен панел, произведен по PERC технология и с рязана наполовина клетка